BAKKERIJ ELAVIV

BAKKERIJ ELAVIV Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1152 beoordelingen
26 jan 2022 om 13:20 Top personeel, mooie service en lekker eten
24 jan 2022 om 16:17 Eten was nog net niet koud bij aankomst. Ook dacht de bezorger binnen te kunnen komen, had zijn voet al over de drempel met aangeven. Bah. Vandaag een slechte ervaring!
22 jan 2022 om 20:45 Good delivery (I was making a surprise, I know I should not do it), the delivery guy called me and made the delivery well, thanks a lot! Well-being and happiness to you! Goede levering (ik was een verrassing aan het maken, ik weet dat ik het niet mo
20 jan 2022 om 13:06 Ik had een pizza doner besteld. En het eten was heerlijk. Bij dit eethuis krijg je altijd gratis extra vlees, top eethuis. De eigenaar van het zaak is heel vriendelijk. Ik blijf altijd bestellen van dit eethuis.
18 jan 2022 om 19:35 Het kapsalon was heerlijk en kreeg net als altijd gratis extra vlees er op. Zij geven altijd veel vlees dat is top. De eigenaar is heel vriendelijk, beste zaak van Schiedam
18 jan 2022 om 14:35 mooi op tijd bezorgd en het heeft gesmaakt wel vaker al besteld elke keer gewoon goed
18 jan 2022 om 0:43 Friet was verbrand en kapsalon koud
17 jan 2022 om 23:34 Het eten was heerlijk en de bezorger was vriendelijk
16 jan 2022 om 19:21 Niet geleverd, wel betaald.
12 jan 2022 om 16:14 Als je op eigen houtje producten gaat vervangen, hoor je ze niet aan te bieden! Los daarvan, je levert wat anders, dan nog is wat je hebt geleverd niet te eten. Ik had eten uit een kliko kunnen vissen, had waarschijnlijk beter gesmaakt! NOOIT MEER
7 jan 2022 om 20:44 Eten was wel warm bezorgd. Alleen de vlees was afgebrand, meeste vlees weggegooid.
3 jan 2022 om 13:26 Never again