BAKKERIJ ELAVIV

BAKKERIJ ELAVIV Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1201 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bakkerij Elaviv. Meer weten? Ontdek meer

24 jun 2022 om 1:08 Was slecht 1 uur gewacht pizza was koud Veel te hard gebakken de kaas was ver te zoeken op de pizza en mijn ice tea had hij ook niet, die kwam hij later brengen Ik heb nog nooit zo slecht eten gehad
19 jun 2022 om 10:51 Helaas was niet alles vers bij het ontbijt. Wel een goede service dat ze contact opnamen voor een alternatief omdat ze iets niet hadden. Top service alleen het eten iets minder.
18 jun 2022 om 16:31 Woon 7 min van het restaurant maar me eten is nooit bezorgd
9 jun 2022 om 15:43 Super snel eten ontvangen en waarschijnlijk het lekkerst wat ik heb besteld! Super vriendelijke bezorger.
7 jun 2022 om 17:54 Bestel er bijna dagelijks altijd goed vers en lekker een aanrader!!
6 jun 2022 om 19:13 Het eten was lekker ook snelle bezorging
5 jun 2022 om 8:43 Het eten was heel erg koud en ze belde te vroeg dat het bezorgd zou zijn maar ze hadden nog niet bezorgd
30 mei 2022 om 20:38 Lekker eten en snelle bezorging!
24 mei 2022 om 22:30 Cola gratis nice
21 mei 2022 om 12:56 Goede service, eten lekker!
20 mei 2022 om 10:16 Helaas verkeerde bestelling gekregen. Kapsalon kipfilet en kipdoner besteld maar 2 keer doner ontvangen. Voorderest wel lekker! Jammer want had me echt verheugd erop!
18 mei 2022 om 13:19 het was gewoon nog deeg. heel slecht. eerste en laatste keer dat ik van hier haal.