UA-2290863-1

BAKKERIJ ELAVIV

BAKKERIJ ELAVIV Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 527 beoordelingen
14 jul 2019 om 19:26 Heerlijk eten en altijd op tijd
14 jul 2019 om 16:44 Bestelling en donut besteld. Echter was de verkeerde donut geleverd. Geld terug gevraagd wat een probleem bleek te zijn. Na aandringen krijg ik mn geld. Ik mag van meneer niet meer bestellen en word geblokkeerd.
14 jul 2019 om 12:53 Elke keer wat mis met de bestelling. Je krijgt niet wat je besteld. En zelfs met de vraag of ze erop willen letten krijg je verkeerde bestelling. Laatste keer dat wij hier bestellen.
13 jul 2019 om 20:10 Een large kapsalon besteld en een xl, er zit geen jammer genoeg geen verschil in. Daarnaast een fles knoflooksaus besteld, deze zijn ze vergeten. Patat was redelijk slap.
11 jul 2019 om 20:02 2 kapsalon en 1 xl kapsalon besteld. Kreeg gewoon 3 dezelfde. Ook zeer weinig sinds de eigenaar veranderd is. Heel jammer. Normaal krijgen we het niet op, nu hebben we nog honger!
9 jul 2019 om 21:46 Goed voor hun klanten.. Lekker eten Snelle bezorging
7 jul 2019 om 12:41 Kapsalon is altijd goed gevuld en volop groente
5 jul 2019 om 14:58 Te laat eten gekregen. Koud smerig eten dus moest het weggooien en ergens anders bestellen. En onbeschofte mensen. Hallo we zijn de klanten we betalen je salaris en die moet je goed behandelen. Misschien is t een witwaspraktijk en drm schijt aan de klant
5 jul 2019 om 9:36 Heerlijk eten, vriendelijk personeel!
3 jul 2019 om 14:51 de leverancier handelde alsof hij een wrok koesterde dat hij me een bestelling moest brengen. hij zei niet eens een woord
2 jul 2019 om 22:50 Slecht!items uit bestelling miste ,de 7 donuts gortdroog, echt niet eetbaar.Toen we belde kregen we te horen dat er vaker klachten waren maar de eigenaar Er niet was en ons ook niet terug kon bellen. Ook niet bezorgde items konden niet geleverd worden.
30 jun 2019 om 11:18 Eten was zeer goed van smaak. Alleen de wachttijd was verschrikkelijk lang.